Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

ABD’li ünlü oyuncu ve yönetmen Robert Downey Sr. 85 yaşında h-ayata gözlerini yumdu. Uykusunda son nefesini veren Robert Downey Sr., uzun yıllardır Parkinson hastalığıyla m-ücadele ediyordu. Hollywood dünyası efsane bir isimden gelen haberle s-arsıldı.

Ünlü oyuncu Robert Downey Jr.’ın kendisi gibi oyuncu ve yönetmen olan babası Robert Downey Sr. 85 yaşında h-ayatını k-aybetti. Uzun yıllardır Parkinson h-astalığıyla m-ücadele eden Robert Downey Sr.’ın, New York’taki evinde uykusunda son nefesini verdiği öğrenildi.

“BABAM HEP İYİMSER KALMAYI SÜRDÜRDÜ”
Babasının o-lümü üzerine sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir paylaşım yapan 56 yaşındaki Robert Downey Jr., “Babam, Parkinson h-astalığıyla yıllar süren m-ücadelesinin ardından dün akşam uykusunda huzur içinde y-aşama veda etti. O kendi bildiğini okuyan gerçek bir yönetmendi. Hep iyimser kalmayı sürdürdü. Üvey annemin hesaplamalarına göre, 2 bin yıl boyunca mutlu bir evlilikleri vardı” i-fadelerini kullandı.‘Boogie Nights’, ‘Magnolia’ ve ‘To Live and Die in LA’ gibi filmler Robert Downey Sr.’ın kariyerinde öne çıkan yapımlar olarak hafızalarda yer edindi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.