Sunucu Müge Anlıda Oda Ç’özüldü

Sunucu Müge Anlıda Oda Ç’özüldü

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında e-şi Mustafa Şimşek tarafından de-lil ve te-spitlerle ö-ldürüldüğü net bir şekilde o-rtaya koyulan 37 yaşındaki Nalan Şimşek’in dün görülen du-ruşmasında karar çıktı. Programdaki ya-yınları inceleyen mahkeme, Mustafa Şimşek’in t-utuklanmasına ka-rar verildi. Şimşek, duruşma sonrası İskenderun T tipi ce-zae-vine gönderildi.

Hatay’a bağlı İskenderun ilçesinde 4 Nisan 2017 tarihinde k-aybolan 37 yaşındaki Nilgün Şimşek’in ailesi, k-ızlarının başına ne geldiği sorusuna yanıt aramak için 30 Ekim 2019 yılında ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert’e başvurmuştu.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı tarafından en i-nce ayr-ıntısına kadar gü-nlerce araştırılan şü-pheli do-syada, k-ayıp Nilgün Şimşek’in e-şi Mustafa Şimşek ta-rafından ö-ldürüldüğü net bir ş-ekilde or-taya ko-yulmuştu.

Programın ardından çalışma başlatan İskenderun E-mniyet M-üdürlüğüne bağlı A-sayiş B-üro A-mirliği e-kipleri, Müge Anlı’nın o-rtaya k-oyduğu d-elil ve t-espitleri de-ğerlendirmeye aldı. G-nlerce işlenen k-onunun program kayıtlarını de-şifre edip t-ape haline getiren p-olis e-k-ipleri, r-öportaj veren ta-nıkları i-fadeye çağırarak şahısların bildiklerini bir kez daha ka-yda geçirdi.

Müge Anlı programının ortaya koyduğu de-lil ve t-espitlerle İskenderun İlçe E-niyet Müdürü Nevzat Güneş yönetimindeki A-sayiş Büro Amirliği e-kipleri geniş bir dosya hazırladı. Bu dosyayı dün İskenderun 1. A-ğır C-eza Mahkemesinde görülen du-ruşmaya sunan e-kipler, d-avanın s-eyrini de-ğiştirdi. Ma-hkeme, da-va ka-psamında daha önce 22 ay ce-zaevinde kalan Mustafa Şimşek’in tu-tuklanmasına karar verdi. Şimşek, -o-layın üzerinden geçen dört yılın ardından tu-tuklanarak İskenderun T tipi c-ezaevine gönderildi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.