Sağlık Bakanı Koca sevindirici haberi açıkladı

Sağlık Bakanı Koca sevindirici haberi açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Az Önce Yaptığı Açıklama ile sevindirici haberi verdi… İşte Sağlık Bakanlığı ve Fahrettin Koca’nın yaptığı o açıklama..Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Güzel Haberi Verdi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Bugün tespit edilen 6.420 hastamız var. Ağır hasta sayısındaki artış hızı azalıyor. Kısıtlamaların etkisi görülmeye başlandı. Yakında daha çok hissedeceğimizi ümit ediyoruz.

Hepimizin görevi kendi kısıtlamalarımızı uygulayarak kalabalıklardan uzak durmak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada; ‘ Bugün tespit edilen 6.420 hastamız var. Ağır hasta sayısındaki artış hızı azalıyor. Kısıtlamaların etkisi görülmeye başlandı. Yakında daha çok hissedeceğimizi ümit ediyoruz. Hepimizin görevi kendi kısıtlamalarımızı uygulayarak kalabalıklardan uzak durmak.’ ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.