Ezgi Mola’ya oyunculardan destek mesajı

Ezgi Mola’ya oyunculardan destek mesajı

İpek Er’in tecavüz faili Musa Orhan’a “hakaret” ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan oyuncu Ezgi Mola’ya bir destek de oyuncu Hazal Kaya ve Farah Zeynep Abdullah’tan geldi. Oyuncu Ezgi Mola hakkında, Batman’ın Beşiri ilçesinde İpek Er’e t-eca-v-üz ederek i-nti-hara sürükleyen uzman çavuş Musa Orhan’a hakaret ettiği gerekçesiyle iddianame hazırlandı.

Mola 20 Ağustos 2020’de sanal medya hesabından “T-eca-v-üzcü ş-ere-fsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin” paylaşımı yapmıştı.

HAZAL KAYA’DAN DESTEK

Sanal medya kullanıcısı çok sayıda kişi hakkında dava açılan Mola’ya destek mesajları atmaya devam ederken, bir destek mesajı da oyuncu Hazal Kaya’dan geldi. Kaya paylaşımında “Bir tecavüzcü şerefsize, tecavüzcü şerefsiz demiş @ezgimola, ne var bunda? Musa Orhan aynı zamanda tecavüz ettiği kadının ölümüne sebep olmuş bir KATİL ve SERBEST. Tekrar bir kadının canını almayacağının garantisini kimse veremez!#YalnızDeğilsinEzgiMola” dedi.

Oyuncu Funda Eryiğit de şu paylaşımı yaptı: “Tecavüzcüye şerefsiz demiş @ezgimola, olan bitenin içinde beyimizin zoruna giden bu. duyguları mı incinmiş, onuru mu kırılmış… adaletsizliğinizin öfkesiyle haykırırken sapır sapır dökülen erkekliğinizi toparlamak da mı bize kaldı? #YalnızDeğilsinEzgiMola”

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah ise #YalnızDeğilsinEzgiMola hashtagı ile destek verdi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.